Skip to content

Bestuur Groot van Polanen in gesprek met de Politie

24 juli 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen maand is het bestuur Groot van Polanen in gesprek gegaan met de politie. Wijkagent de heer Paul Batenburg. Dit n.a.v. een aantal meldingen/klachten bij ons als bestuur inzake gevaarlijke situaties op de stoepen in onze wijk door o.a. fietsers, scooters en zelf pakketbezorgdiensten.

Dit betreffen dan personen die van A naar B rijden en blijkbaar de kortste weg willen nemen naar hun bestemming, over het trottoir dus. Dit is uiteraard niet toegestaan. We hebben ook met elkaar vast gesteld dat het hier in een groot aantal gevallen om buurtbewoners zelf gaat, dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Spelende kinderen en voetgangers verwachten hier geen fietsers en/of scooters en dit kan tot gevaarlijke situaties leiden die we met elkaar moeten zien te voorkomen.

Houdt u er rekening mee dat hier de komende maanden extra op toegezien zal worden door de politie en dat u een boete riskeert indien u fietsend of scooterend wordt aangetroffen op het trottoir. Tot slot hebben we ook met elkaar gesproken over het speeleiland tussen het Polanenpark en Weteringpark I. Het lijkt na de maatregelen die hier getroffen zijn een stuk rustiger in de avonduren. Samen voor een veilige buurt Groot van Polanen.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top