Skip to content

De Club van 100 ook in de vakantie

24 juli 201550 second read

Wassenaar – Op het terrein van de r.k.s.v. Blauw-Zwart wordt momenteel hard gewerkt om het complex te verbeteren. De aanleg van twee kunstgrasvelden is in volle gang en ook de masten voor de veldverlichting zijn reeds geplaatst. De renovatie van het derde lage veld langs de Katwijkseweg is al zover gevorderd dat het nieuwe gras het veld al weer groen kleurt.

Op verzoek van de vrijwilligers van de veldploeg is aan het bestuur van de Club van 100 gevraagd mee te denken over de aanschaf van materialen die het onderhoud kunnen vereenvoudigen. Het gaat dan vooral om gereedschap om de buitenkanten gras-/onkruidvrij te houden.

Dat verzoek is door het bestuur van de Club van Honderd met een volmondig ja beantwoord. Blauw-Zwart kan daardoor binnenkort beschikken over een bosmaaier, een onkruidborstelmachine en een motorheggenschaar, waarmee het zware werk van de veldploeg enigszins kan worden verlicht.

De voortgang van de aanleg van de kunstgrasvelden is mooi te volgen op een op de website van Blauw-Zwart geplaatste fotoblog.

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top