Skip to content

Feest bij De Wassenaarsche Viswinkel: een 8,5 in de AD Haringtest 2015

26 juli 201539 second read

Wassenaar – Het was zaterdag feest bij De Wassenaarsche Viswinkel. Hun haring is in de jaarlijkse AD Haringtest bekroond met een 8,5! In de regio Den Haag/Leiden worden zij als 4e genoemd in de lijst, een geweldige prestatie.

“Fantastisch! Pas 1,5 jaar open en dan al zo’n mooi resultaat in de haringtest. Een prachtige waardering voor de passie waarmee wij ons vak beoefenen. Dit is een uitslag waar je van droomt als startende ondernemer. Elke dag weer opnieuw besteden wij veel aandacht aan de versheid en kwaliteit van de vis die wij verkopen. Zo ook aan onze haring. Veel klanten weten ons al goed te vinden en over onze haring kregen wij al heel veel complimenten. Ook het AD beloont ons nu met dit prachtige cijfer”, aldus de trotse eigenaar Arjen van Tilburg.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top