Skip to content

Extra garderobevoorziening 1e etage Tikibad Duinrell

28 juli 201538 second read

Wassenaar – Vandaag is op de eerste etage van het Tikibad van Duinrell – het grootste overdekte waterglijbanencomplex van de Benelux – een extra grote garderobe in gebruik genomen. Deze nieuwe voorziening werd mede gebouwd naar aanleiding van de suggesties van vele bezoekers.

De garderobe, waar het daglicht vrij spel heeft, is voorzien van gangpaden van 120 cm breed, 42 ruime kleedkamers met een afmeting van 120 x 120 cm² en 12 douches.

Buiten de gangpaden zijn 412 lockers geplaatst met een elektronisch slotsysteem. De gasten bedenken een eigen pincode voor het lockerslot en hoeven daardoor geen sleutel meer bij zich te dragen. Dit systeem zal op termijn ook worden doorgevoerd in de garderobe op de parterre.

Al deze faciliteiten en de directe toegang tot het Tikibad zorgen ervoor dat de doorstroming aanmerkelijk is verbeterd.

Tags

DuinrellTikibadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top