Skip to content

Organisator Waterpop te gast bij Midvliet FM

30 juli 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 2 augustus om 12:30 uur is Roy de Letter te gast in de studio van Midvliet FM. Hij komt in Kakafonie vertellen over het festival Waterpop dat op zaterdag 8 augustus wordt gehouden in het Hofpark in Wateringen (tegenover de molen).

Waterpop is een jaarlijks gratis festival. Er komen jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.

De eerste editie van het festival werd gehouden op 1 juli 1978. Daarmee is het een van de oudste muziekfestivals van Nederland. Waterpop is geboren uit een samenwerking van de Culturele Raad van Wateringen en sociëteit Nederland 3. Waterpop werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Naast de optredens (op drie podia, waardoor de concerten non-stop doorgaan), is er straattheater en zijn er kinderactiviteiten. Daarnaast is er een festivalmarkt waar van alles te koop is. Ook zijn er natuurlijk de nodige eet- en drankstandjes.

Dit jaar zijn er op Waterpop onder meer optredens van De Staat, Wolfskop, Magnus, Aron, Sue the Night, Brother & Bones, Orange Skyline en de kinderband 4Beat.

Op zondag 2 augustus om 12:30 uur komt Roy de Letter in Kakafonie bij Midvliet FM alles vertellen over 38e editie van Waterpop.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top