Skip to content

Verkoop voorstellingen in Warenar loopt naar wens

30 juli 20152 minute read

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar is een prettige mix van indrukwekkend toneel, vrolijk cabaret en mooie muziek. Al jaren brengt het Wassenaarse theater een kwalitatief hoogstaand en afwisselend theaterprogramma. De voorverkoop is begonnen en bij diverse voorstellingen is de zaal al meer dan halfvol. Dat ligt met namen als Hans Liberg, Sjaak Bral, Adriaan van Dis en Joris Linssen ook wel voor de hand.

Rasentertainer en muziekkomiek, Hans Liberg, komt met een show, die ditmaal ook in de kleinere Nederlandse theaters te zien is. Dus een mooie gelegenheid om deze virtuoze, muzikale entertainer te zien en te beleven! In Jazz & Pop-Up Comedy laat Liberg zich van zijn jazzy kant zien en toont hij aan dat humor swingt! Met Ralph Adriaansen op slagwerk en Remy Dielemans op bas, zorgt het Hans Liberg Trio weer voor een avond vol entertainment.

Sjaak Bral vertelt over Blonde Dolly, over een moord op een Haagse prostituee ruim 50 jaar geleden. Tot op de dag van vandaag circuleren wilde verhalen. Feit is dat hooggeplaatste Haagse politici van haar diensten gebruik maakten. Bovendien bleek Blonde Dolly na haar dood, slechts 32 jaar oud, extreem gefortuneerd te zijn. Sjaak Bral neemt het publiek mee terug in de tijd, naar de schone schijn van de jaren vijftig en de verstikkende macht van regenten. Hij spoorde bovendien de vermeende moordenaar (nu 87 jaar oud) op en confronteerde hem met de bewijslast.

Adriaan van Dis speelt zichzelf in de toneelbewerking van zijn nieuwe boek. Olga Zuiderhoek speelt zijn moeder. Ik kom terug is een tragikomedie over een verstikkende band tussen moeder en zoon, maar laat ook zien hoe belangrijk verhalen zijn. De verhalen moeten verteld worden en zoonlief is niet langer buitengesloten. Hij mag haar leven gebruiken, verzinnen zelfs. Op één voorwaarde: in ruil moet hij haar een zachte dood bezorgen.

Muziek is er ondermeer door Joris Linssen en Caramba in de voorstelling STROOM; een muzikaal spektakel met de ontroerende en gevatte verhalen van zanger Joris Linssen. Hij vertelt het waargebeurde verhaal van hun pelgrimstocht naar België, vol aangrijpende gebeurtenissen en wonderlijke ontmoetingen. Het publiek verlaat na afloop de zaal met een grote glimlach en is weer helemaal opgeladen.

Het complete programma is te zien op www.warenar.nl. Kaarten zijn via de website te bestellen. U kunt daarbij tegenwoordig ook aangeven waar u in de zaal wilt zitten.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top