Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 32 2015

3 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk oppakken, is een uitstekende manier om een “gat in je C.V.” te voorkomen. Ben je “in between jobs” en wil je deze tijd goed besteden? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en bekijk de ca. 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Vrijwilligerswerk staat altijd goed op je C.V., of je dit nu wel of niet combineert met een betaalde baan. Je doet (nieuwe) werkervaring op, bouwt verder aan je netwerk en laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Bovendien geeft het veel voldoening en het is veelal heel leuk om te doen. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

• Gesprekspartner voor telefonische dienstverlening (vacature H 047): Sta je stevig in je schoenen en kun je goed luisteren? Wil jij voor Sensoor “je oor/oog te luisteren leggen” voor mensen die daar via de telefoon of de chatbox behoefte aan hebben? Je kunt hiermee zoveel betekenen voor een ander. Op 18 augustus om 20 uur is een informatieavond gepland voor belangstelleden in Diaconaal Centrum De Bakkerij, Oude Rijn 44b in Leiden.
• Zwemmaatje verstandelijk gehandicapte vrouw (vacaturecode E 39): Ook verstandelijk gehandicapten zwemmen graag. Wie wil dit voor een cliënte van Philadelphia mogelijk maken op de woensdagochtend (10.30-12.30) in het Wassenaarse Sterrenbad.
• Het Prinses Beatrix Spierfonds collecteert in de week van 14 t/m 19 september in Wassenaar. Wie wil deze collecte in zijn/haar/een Wassenaarse wijk organiseren (vacaturecode G 056)? En wie wil een paar uurtjes in deze week in een Wassenaarse wijk of bij een lokale supermarkt collecteren (vacaturecode G 033)?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur (tot 23 augustus alleen op dins- en donderdagochtend). Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top