Skip to content

IVN zomerwandeling over eetbare planten in de Oostduinen

4 augustus 201541 second read

Wassenaar – Zondag 9 augustus is er een IVN wandeling om 10.00 uur met de natuurgidsen van IVN door het prachtige gebied van de Oostduinen/Harstenhoek bij Scheveningen. Het gebied is de ingang van Meijendel – het waterwingebied van Dunea – aan de kant van Scheveningen. U ziet, proeft en ruikt wat er in de natuur eetbaar en voor mens en dier bruikbaar is. Het duingebied is daarvoor uitstekend geschikt. Laat u alles vertellen door de IVN gidsen over dit fascinerende onderwerp.

Verzamelpunt is bij de ingang van Meijendel op de hoek van de van Alkemadelaan en de Pompstationsweg. Goed bereikbaar met bus 23. De wandeling duurt 1½ tot 2 uur, is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig. De wandeling gaat altijd door. Verdere inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676. Zie ook ivndenhaag.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top