Skip to content

Nachtgeluiden “Na de Stilte”: het concert om van te dromen

5 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Laat je meevoeren op de klanken van Nachtgeluiden, het concert dat op 5 september 2015 plaatsvindt bij Raadhuis De Paauw in Wassenaar. In deze sprookjesachtige setting begeleiden vier topmuzikanten de geluiden van de nacht met klassieke en moderne classics. Droom mee op de muziek van André Heuvelman & the Live! B/ANDA en laat al je zintuigen strelen tijdens dit betoverende nachtconcert.

Nachtgeluiden is ontstaan vanuit de fascinatie om de geluiden van de nacht muzikaal te interpreteren en te begeleiden. ’s Nachts komt de wereld tot rust, het tempo vertraagt en nieuwe energie herlaadt zich. De geluiden van gesprekken en de drukte van de dag stromen langzaam weg en maken plaats voor de relaxte en lome ambiance van de avond. En terwijl de schemering invalt, maakt ook de natuur zich langzaam op voor het vallen van de duisternis. Landgoed de Paauw vormt het decor van Nachtgeluiden, samen met de ervaringen en gedachten die de nachtelijke bezoekers van het concert met zich meebrengen. Deze bijzondere sfeer in combinatie met de schoonheid van de omgeving maakt het concert tot een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt.

Het kleine, klassiek georiënteerde ensemble zal het nachtelijk decor muzikaal begeleiden met trompet, saxofoon, bandoneon en contrabas. De trompettist, André Heuvelman, is de bedenker van het idee om muziekliefhebbers samen te brengen en onder te dompelen in een unieke ambiance. De musici van Nachtgeluiden hebben internationaal hun sporen verdiend bij grote orkesten en het Nederlands Blazers Ensemble. In de nachtelijke uren zullen zij een breed repertoire ten gehore gaan brengen: van klassiek tot modern. Het belooft een complete beleving te worden voor de nieuwsgierigen die de aantrekkingskracht en de magie niet kunnen weerstaan van Nachtgeluiden, het concert om van te dromen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top