Skip to content

Inloopmiddagen en Windows 10 bij het Leercentrum Wassenaar

6 augustus 20152 minute read

Wassenaar – 4 jaar geleden is het Leercentrum Wassenaar begonnen met de z.g. inloopmiddagen. Deze vinden plaats in het Leercentrum aan de van Heeckerenstraat op de 3e. dinsdag van iedere maand (van 14.00 tot 16.00 uur). De entree was gratis.

Aanvankelijk waren deze middagen bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op een eventueel te volgen cursus. Inmiddels worden hiernaast tal van vragen beantwoord over computers (en randapparatuur), programma’s, internet, virusscanners, etc. en brengen mensen zelfs hun laptop mee zodat er directe service verleend kan worden. De inloopdagen zijn een geweldig succes geworden en blijken te voldoen aan de wensen van onze plaatsgenoten.

Inmiddels is ook onze eigen Wassenaarse bibliotheek gestart met een z.g. digitaal spreekuur waaraan de docenten van het Leercentrum Wassenaar deelnemen. Dit digitale spreekuur vindt plaats op de 1e. dinsdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek aan de Langstraat. Onze eigen eerstvolgende inloopmiddag is op dinsdag 18 augustus van 14.00 tot 16.00 uur, ondanks de vakantietijd. Op deze middag kunnen wij u ook het nieuwe Windows 10 besturingssysteem van Microsoft laten zien. We hebben met het vernieuwen van de oude Windows 7 en 8 systemen inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan zodat wij u hierover de nodige informatie kunnen verschaffen.

Deze inloopmiddagen waren tot op heden gratis; echter gezien onze dalende inkomsten en het wegvallen van subsidie gaan wij een pot neerzetten voor een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie over het Leercentrum Wassenaar kunt u vinden op onze website www.leercentrumwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Bazaar Messiaskerk Komt Eraan!
Back To Top