Skip to content

Tikibad Duinrell ontruimd na brand in glijbaan “Moonlight”

7 augustus 201537 second read

Wassenaar – Vanavond, vrijdag 7 augustus, moest het Tikibad op Duinrell ontruimd worden vanwege een brand. De brand is waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting in de LED-verlichting van glijbaan de “Moonlight”.

Op het moment van de brand waren er zo’n 1000 mensen aanwezig in het zwembad. Deze mensen werden in restaurant de Schaapskooi opgevangen totdat ze weer terug konden om hun spullen te pakken. Bij de ontruiming heeft 1 medewerker rook ingeademd en heeft 1 medewerker lichte brandwonden opgelopen. Uit voorzorg werden er meerdere ambulances en ook de traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter bleek niet nodig en kon al snel weer terug naar Rotterdam.

De Moonlight
{youtube}lUPYodTOPIs{/youtube}

 

Brand in het Tikibad Duinrell http://wssnr.nl/1J1AROK Foto’s: Herman van der Woude

Posted by Wassenaarders on vrijdag 7 augustus 2015

Tags

DuinrellTikibadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top