Skip to content

Vriendschap Filmhuis Wassenaar

11 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Filmhuis Wassenaar heeft veel trouwe bezoekers. Speciaal voor deze bezoekers hebben wij het aantrekkelijke aanbod om tegen een kleine vergoeding toe te treden tot de Vriendenclub van Filmhuis Wassenaar. Voor € 25,– bent u een jaar lang Vriend van Filmhuis Wassenaar en ontvangt u een Vriendenpas. Bedrijven of personen die een stoel adopteren in de Rob Vellingazaal worden automatisch en gratis FilmVriend. Als FilmVriend heeft u een aantal privileges t.o.v. andere bezoekers.

Voordelen Vrienden
* Korting op alle filmvoorstellingen
* Desgewenst wordt u ingeschreven voor de F!LM Nieuwsbrief met het maandprogramma
* Gratis toegang tot de Vriendenavond (donderdag 8 januari 2015)
* U heeft de mogelijkheid om de extra voordelige 10-movieskaart te kopen
* Bent u ook lid van de bibliotheek, dan bent u als VIP-lid altijd het meest voordelig uit bij activiteiten van Bibliotheek Wassenaar en Filmhuis Wassenaar
* U heeft de mogelijkheid om als eerste te reserveren voor het nieuwe maandprogramma, zo heeft u een week voorrang op niet-vrienden
* U heeft nu ook de mogelijkheid om een tweede Vriendenpas op hetzelfde adres aan te schaffen voor de aantrekkelijke prijs van € 20,– per jaar (€ 5,– korting)
* Bovenal steunt u met uw Vriendschap Filmhuis Wassenaar!

Vriendenavond
De Vriendenavond zal plaatsvinden op donderdag 8 januari 2016. Deze exclusieve filmavond omvat een Premièrefilm, hapjes, drankjes en een warme sfeer om het nieuwe jaar mee in te gaan.

Wilt u ook Vriend worden?
Meld u nu aan op: www.obvw.nl/filmhuis-wassenaar/filmvrienden-vip en geef u gelijk op voor de kosteloze Filmvriendenavond. Deze avond is speciaal georganiseerd voor alle Filmvrienden van Filmhuis Wassenaar en biedt gratis entree na het tonen van een geldige Filmvriendenpas.

Wij danken u voor uw Vriendschap!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top