Skip to content

Start YMCA clubseizoen 2015-2016

13 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Na het uitstekend verlopen zomerkamp gaat het YMCA Wassenaar vanaf dinsdag 25 augustus weer beginnen met zijn clubactiviteiten. De leidingploeg heeft er veel zin in om er een geweldig jaar van te maken. Op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus starten de houtbewerkingsclubs. Hier kan je leren in het bewerken van hout en hele mooie werkstukjes te maken. Voorbeelden uit het voorbeeldenboek of anders een idee van thuis is altijd welkom.

Woensdag 26 augustus start de knutselclub. Hier kunnen de meiden al hun creativiteit kwijt in het maken van hele mooie werkstukjes van allerlei soorten materiaal. Hout, stof, glas, klei, stof e.d. Er wordt gewerkt in avonden waarbij de hele groep hetzelfde maakt, maar ook zijn er avonden dat je zelf wat mag verzinnen. Natuurlijk houden we hier de feestdagen in de gaten waar vele mooie werkstukjes worden gemaakt voor jezelf of anders voor familieleden, vrienden of vriendinnen.

Daarnaast hebben ze op zaterdag 19 september de verenigingsmarkt staan, zondag 20 september de kampreünie en gaat ze natuurlijk sinterklaas en de kerst uitgebreid vieren. Vindt je het leuk om met het YMCA mee te knutselen of hout te bewerken, kom een keer langs voor een eerste kennismaking. Het YMCA is al sinds 1857 actief voor de Wassenaarse jeugd en is hiermee de oudste jeugdorganisatie in Nederland. Maar gelukkig zijn ze met de tijd meegegaan en zijn nog springlevend !! Voor meer informatie zie de website www.ymcawassenaar.nl of anders bel even 070-5140690.

Tags

SeizoenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top