Skip to content

Geslaagd Henk Pieters Toernooi 2015

17 augustus 20152 minute read

Wassenaar – De naamgever aan dit toernooi zou weer genoten hebben van het voorbereidingstoernooi van Blauw-Zwart op het nieuwe seizoen 2015-2016.

De deelnemende verenigingen v.v. Kagia, v.v. Vredenburch,L.v.v. Football Factory en RKsv Blauw-Zwart hebben al hun beschikbare selectiespelers kunnen uit proberen in 2 wedstrijden. Zonder kaarten, voorwaar een prestatie. Er werd zeer sportief gespeeld door alle teams, mooie doelpunten gemaakt en prima oplossingen in verdedigend opzicht. Uiteraard ging ieder team voor de winst, maar je zag de trainers ook erg goed bezig met uitproberen van de spelers en spelsystemen.
De finale ging tussen Kagia en Blauw-Zwart, die werkelijk in de laatste minuut beslist werd door een slippertje in de Blauw-Zwart defensie waardoor Kagia de gelijkmaker scoorde 1-1, hetgeen genoeg was om op doelgemiddelde het Henk Pieters Toernooi te winnen.
Eindstand van het toernooi: 1. v.v. Kagia, 2. RKsv Blauw-Zwart, 3. V.v. Vredenburch, 4. L.v.v. Football Factory
Volgende jaar het eerste lustrum onder de naam Henk Pieters, 5 jaar alweer, we gaan er weer wat moois van maken!
Na de prijsuitreiking werd het geheel afgesloten met een barbecue ondersteund door Lifetrack Disco’s. Daarna ging menigeen naadloos over in de festiviteiten in de driehoek Bozlust, ’t Hoekje en de WOV tent op het kermisterrein.

Het Henk Pieters Toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors, zonder wie het ondenkbaar is zo’n toernooi, in deze vorm, te organiseren.
Weer onuitsprekelijke dank aan Weste Bezit Maatschappij b.v. (WBM), Maxxus Communications, HAMACO verhuur, Familie Restaurant “de Schulpwei”, LJ Sport Wassenaar, Bella Service bedrijf, Schaap Installatiebureau b.v., Bloemenhuis Peter Duivenvoorden, Cees Laban Slagerij, Lifetrack Disco’s.

Namens de Toernooi organisatie,

Otto Leget
Elbert van ‘t Slot

Tags

BlauwZwartHenk PietersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top