Skip to content

Mimicri speelt “En ik dan?” van Annie M G Schmidt

19 augustus 201548 second read

Wassenaar – Mimicri speelt vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2015 de komedie “En ik dan?” van Annie M G Schmidt in De Warenar, Kerkstraat 75 te Wassenaar. Aanvang 20.15 uur, zaal open 20.00 uur. Reserveren kan telefonisch via 070 – 51 79 218 of per e-mail via tickets.mimicri@gmail.com

“En ik dan?” is een stuk in drie bedrijven met een pauze na het tweede bedrijf. Mimicri heeft ervoor gekozen deze komedie terug te plaatsen in de tijd waarin het is geschreven, de jaren ’60.

Deze driedelige komedie speelt op het kantoor van de Stichting Nieuw Positief – die de literatuur zuiver wil houden en vooral seks wil weren.
Het verhaal draait om de ietwat frivole gescheiden moeder van een jonge employé bij de Stichting, die een beetje met de boeken heeft geknoeid. Om de verdenking van fraude te helpen voorkomen, dringt deze dartele moeder de Stichting binnen als nieuwe medewerkster.
Met de beste bedoelingen sticht zij constant de grootste verwarring. Virtuoos echter redt zij zich steeds uit de benarde situaties…

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top