Skip to content

Marloes van Ham te gast in Kakafonie

21 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 23 augustus om 13:05 uur hoor je in Kakafonie bij Midvliet FM een gesprek met Marloes van Ham. Van Anouk tot Corry Konings, van Shania Twain tot Belle Perez en van Ruth Jacott tot Tina Turner. Van de klassiekers uit de tachtiger jaren, rock, country tot aan het Hollandse levenslied. Dit alles kun je verwachten bij een optreden van Marloes van Ham. Alleen een eigen plaat, die was er nog niet… tot nu toe dan! Via JC-Records is van deze 29-jarige uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zangeres nu ’30 dagen zonder jou’ verschenen, haar zeer verdienstelijke debuutsingle.

De veelzijdige zangeres bouwt, nadat zij tien jaar actief is geweest in het kerkkoor van de Sint Jan, aan haar repertoire. In het televisieprogramma De Muzikale Uitdaging van TV73 werkte Marloes samen met Kees Tel en Nol Roos aan de totstandkoming van haar allereerste single ’30 dagen zonder jou’. Een ware beproeving voor een relatie om te gaan ontdekken hoe het toch met de liefde gesteld is. Dit alles samengepakt met een frisse en aanstekelijke popsound waarop Marloes laat horen dat Nederland gewoon een talent rijker is nu! Gesteund door een groot aantal fans gewapend met roze zwaaisjaal stond de zangeres op 12 juli overigens maar mooi in de finale van Typisch Talent op het Levenslied in ’s-Hertogenbosch. Een prestatie waar Marloes terecht hartstikke trots op is! 16 augustus trad Marloes op tijdens de Valencia Feesten in het Belgische Meer.

Op 19 juli vond in Café zaal De Kikvorsch aan de Boschweg 120 in Schijndel met vele gastoptredens, de feestelijke lancering plaats van de single ’30 dagen zonder jou’.

Op zondag 23 augustus om 13:05 uur kun je in Kakafonie bij Midvliet FM nader kennismaken met Marloes van Ham en natuurlijk hoor je haar muziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top