Skip to content

Vaarvakantie Duitsland in prijs verlaagd!

22 augustus 20153 minute read

Wassenaar – De vakantie die het UIT-BUREAU in het najaar aanbiedt is voor mensen van 60 jaar en ouder die het leuk vinden om een week door Duitsland te varen. Dit kan alleen of samen met echtgenoot, familielid, kennis etc. Ook gasten buiten Wassenaar kunnen reserveren. De prijs is verlaagd van € 895 naar € 695, op all inclusive basis.

Het programma:
U wordt in Wassenaar met de bus opgehaald en naar Arnhem gebracht waar u tussen 14.30 — 15.00 uur aankomt. Daar ligt de Prins Willem Alexander op u te wachten. Maandag komt de rest van de bemanning aan boord en gaat het varen beginnen. We vertrekken rond half negen en zullen om half twee aankomen in Wesel. Daar maken we een rondwandeling en kunt u de mooie ezels van Wesel zien. Dinsdag varen we om zeven uur richting Keulen, daar komen we rond vijf uur aan. Vervolgens gaan we met de Bimmelbahn trein een rondrit maken door Keulen. Woensdag gaan we rond half negen varen en komen om half twee aan in Königswinter, daar staat een bus te wachten om ons door dit mooie landschap te rijden en tot slot ook de Petersberg aan te doen. Donderdag varen we weer vroeg, rond zeven uur, naar Emmerich waar we rond vijf uur aankomen. Vrijdag varen we rond half tien weer richting Arnhem waar de bus weer klaar staat om u terug te brengen naar Wassenaar. Elke avond is er aan boord een leuk programma.

Salons
De grote salon heeft een bar, sterrenhemel, groot tv scherm en toneelverlichting. De kleine salon, keuken en de hoofdingangen bevinden zich op het salondek.

Faciliteiten
De PWA heeft 25 ruime twee persoonshutten voor de gasten, deze zijn geplaatst op het hoofddek. U deelt (eventueel) een hut met een familielid of een mede gast. De hutten zijn ingericht met elektrische hoog-laagbedden, televisie, huistelefoon, alarmering, voldoende kastruimte en een wastafel. Centraal gelegen vindt u de aangepaste badkamers met toilet.

Wat kost de vakantie?
De vakantie kost € 695,00 p.p. incl. alle maaltijden, drankjes en uitstapjes/ activiteiten excl. annulering- en reisverzekering. Een hut voor u alleen is ook mogelijk, u betaalt hiervoor € 1095,00

Vrijwilligers
De vakantie wordt mogelijk gemaakt door inzet van vrijwilligers. SWZ zorgt ervoor dat vrijwilligers mee gaan met de vakantie. Heeft u zelf interesse om als vrijwilliger mee te gaan of kent u iemand die dat wil? Neemt u dan contact met ons op.

U kunt zich aanmelden via de website http://www.uitbureauwassenaar.nl

Informatie
Heeft u naar aanleiding van deze flyer nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Brugman, of Elly de Haan, tel: 070-5123200 of via de e-mail: info@uitbureauwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top