Skip to content

De Oldtimerdag in Voorschoten op 13 september

24 augustus 20152 minute read

Wassenaar – De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 13 september 2015 voor de 22e keer de Voorschotense Oldtimerdag. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Het programma
De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw, Veurseweg 180, 2252 AG in Voorschoten aanmelden waar zij behalve koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen. Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo’n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten. Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen opgesteld in de monumentale Voorstraat van Voorschoten. Marktkramen met leuke artikelen en de vele gezellige terrassen zorgen voor een feestelijke happening.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs.

Omstreeks 16.00 uur reikt de wethouder van Voorschoten bij de V.O.V. stand de prijzen uit aan de winnaars van de uitverkoren oldtimer auto, motor en bromfiets en aan de winnaars van de gereden puzzelrit.

Uitnodiging
De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven.
Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,–
Als u dezelfde dag lid wordt van onze vereniging, wordt het inschrijfgeld met de contributie verrekend!

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk 8 september 2015 aan
• door invullen van het inschrijfformulier en opsturen (per post aan Secretariaat V.O.V., Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: secretaris@vovnieuws.nl) of:
• via onze website www.vovnieuws.nl

Op de website kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Niet-leden zijn ingeschreven nadat zij € 10,– hebben betaald, contant of via overmaking naar rekening NL32RABO 0366 1698 23 ten name van V.O.V.

Wacht niet te lang met inschrijven aangezien de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Nadere informatie over het “Weekend van Voorschoten”: hetweekend@vovnieuws.nl

Deelnemen aan deze Oldtimerdag is voor eigen risico

Tags

VoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top