Skip to content

Mamacafé in Bibliotheek Wassenaar

27 augustus 201557 second read

Wassenaar – Op woensdag 2 september is er start het nieuwe seizoen van het Mama café in Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40. Tussen 10.15 en 11.15 u zijn alle moeders (en vaders) welkom om alles te bespreken wat ouders bezig houdt.

Moeder of vader worden is een enorme verandering in je leven. Tijdens de opvoeding van je kind loopt elke ouder aan tegen situaties waarop je als ouder geen pasklaar antwoord of oplossing voorhanden hebt. We krijgen immers geen handleiding hoe we ouder moeten zijn. Het is in dat geval fijn om je vragen en ervaringen te delen met andere ouders.

Onder leiding van Kindercoach Mariëlle van Vegten van Coachkidsforward, www.coachkidsforward.nl bespreken ouders met elkaar de ervaringen en tips in het Mama café. De herkenning en het delen van de ontwikkelingen van een kind kunnen vaak even een ander licht op de opvoeding geven. Ook is het fijn met elkaar te spreken over de impact van het ouderschap in je leven en hoe je daar vorm aan geeft.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Data: 2 september, 7 oktober, 4 november,6 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april en 1 juni
Toegang is gratis
Aanmelden is niet nodig en kinderen mogen mee.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top