Skip to content

Bij de PvdA op de koffie

31 augustus 201539 second read

Wassenaar – De PvdA nodigt de Wassenaarders uit om op de koffie te komen. Zij kunnen zaterdag hun mening delen met de fractie in de gemeenteraad. Het kan gaan over alle thema’s die nu spelen in de gemeente; van voetbalkooien tot betaalbaar wonen voor iedereen.

Herberg Het Hoekje is zaterdagmorgen voor even de plaats van een politiek café. Gemeenteraadslid Jan van Noort praat dan graag met de bezoekers over uiteenlopende zaken als jeugdbeleid, voorzieningen voor ouderen, de gemeentefinanciën, wel of geen windmolens voor de kust en (extra) opvang van vluchtelingen. Ook de fractieleden Henri van Smirren en Inge Bunte zijn dan van de partij.

De bijeenkomst in Herberg Het Hoekje, op de hoek van de Van Zuijlen van Nijeveltstraat en de Berkheidestraat, begint op zaterdag 5 september om elf uur.

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top