Skip to content

Naschoolse opvang Dol-Blij overhandigt insectenhotels aan De Tapuit

31 augustus 201559 second read

Wassenaar – De kinderen van Dol-Fijn kinderopvang: nso groep Dol-Blij bieden het bezoekerscentrum De Tapuit twee insectenhotels aan. Dol-Blij maakt regelmatig een excursie met de boswachters en schaapherderin door de duinen van Wassenaar. Een geweldige ervaring voor kinderen.

‘We brengen de kinderen op deze manier dichter bij de natuur en laten hen ontdekken wat de natuur te bieden heeft; aldus Wendy van den Ende van Dol-Fijn Kinderopvang. Zij vervolgt; ‘Tijdens de vakantieopvang bieden wij deze excursies regelmatig aan zodat zoveel mogelijk kinderen nieuwe natuur avonturen kunnen beleven. De ene keer komen we de wilde koeien en de paarden tegen. Terwijl de volgende keer we met de herderin en haar schapen op pad gaan en zich ook een roofvogel of hert zich laat zien. We ontdekken dat er heel veel kikkers in de duinen zijn en dat konijnen heel veel holen hebben. Niet te vergeten de rode bosmieren, die maken veel indruk, dat gekrioel van duizenden mieren zo dicht bij maak je niet vaak mee’.

Als blijk van dank voor de altijd goed georganiseerde rondleidingen door Marco en Wilco en de gastvrijheid van het bezoekerscentrum bieden de kinderen van Dol-Blij de insectenhotels aan. Tot de volgende rondleidingen in de herfstvakantie.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top