Skip to content

Na- zomerse sfeer op Puur Natuurmarkt

1 september 201553 second read

Wassenaar – Zaterdag vindt op de van Hogendorpstraat de Puur Natuurmarkt plaats . Overvloedig liggen de witte, paarse en groene bonen, courgettes en pompoenen naast de eerste appels en peren te pronken.

Uit het Westland is de kraam met de Frankenthalers en andere biologisch gekweekte druiven weer present. Er is een stand waar verleidelijke sappen bereid worden. De oogst van de zomer is verwerkt in pesto’s, chutney’s en jams, maar ook in het meel voor de broden, de gedroogde hammen en de ecologische en biologische kazen. Koeien die buiten staan en het beste gras eten geven nu eenmaal lekkerdere melk. Dat proef je. Voor de stand met de natuurlijke cosmetica zijn ontelbare rozen deze zomer gedistilleerd voor hun onovertrefbare rozenwater. Hun geur blijft nog lang hangen in je badkamer. Peer zorgt met zijn Franse chansons en andere ballades voor een prettige sfeer . Ontmoet zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur de gepassioneerde standhouders en kom kijken wat je met de wol van de schapen uit onze regio kunt maken, doe je boodschappen, proef de zomer en ontmoet je dorpsgenoten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top