Skip to content

De 4e rolstoeldriedaagse dag 2

3 september 201533 second read

Wassenaar – Na een regenachtige ochtend brak het zonnetje toch weer door en konden we na een goede warming up weer gaan wandelen. De tocht ging vandaag over de Langstraat, waar de deelnemers elkaar passeerden. Deze dag gingen we op bezoek bij de “buren”, de deelnemers gestart in SWZ Sophieke liepen naar SWZ Willibrord en omgekeerd.

Tijdens de pauze werden bananen uitgedeeld , gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn. Ook kon men genieten van muziek van Huub Wellner in SWZ Sophieke, Chris Brederode zong de sterren van de hemel in SWZ Willibrord. Al met al, was het weer een geslaagde dag.

 

Foto’s: Wim van Leeuwen

Posted by Wassenaarders on donderdag 3 september 2015

Tags

RolstoeldriedaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top