Skip to content

De Bibliotheek biedt weer een mooi activiteitenprogramma 2015-2016

3 september 20152 minute read

Wassenaar – De Bibliotheek organiseert ontzettend veel activiteiten: van lezingen tot workshops en mediawijsheid, van een pyjama-gala-voorleesontbijt tot Doc-Matinees en een High Wine Muziek, Zon en Zen. Voor iedereen bieden we een kleurrijk en interessant palet aan activiteiten.

Ook het komende seizoen hebben we weer een mooi programma voor u samengesteld met o.a.: Charles Groenhuijsen, Eva Posthuma de Boer, Alexander Munninghoff, Mesdag docu, Fik Meijer, James Bond, van Gogh, Herman Leistikow, Ronald da Costa, Willy Atema, Eva de Jong, Anne-Marie van Leggelo, Linda Kievid en Cornelie Egelie-Sprenger. Ook wordt er dit jaar een Cultureel Festival Wassenaar door de bibliotheek georganiseerd in mei en wordt er weer een Voorleeslunch voor Ouderen georganiseerd. Voor de jeugd is er tevens een leuk aanbod met o.a. een wetenschapsshow, een pyjama-gala-voorleesontbijt, fun science, een poppenkastvoorstelling en een kaboutermiddag!

Er is een aantrekkelijke krant voor u gemaakt met het programma van alle activiteiten die de bibliotheek organiseert. Deze krant (tabloid) kunt u vinden bij de Bibliotheek. De kaarten voor de activiteiten kunt u zelf reserveren, betalen en uitdraaien via de website www.obvw.nl Bij elke activiteit staat een link naar het kaartverkoopsysteem. Via iDeal betaalt u de kaarten. Uiteraard kunt u ook in de bibliotheek terecht voor het reserveren en betalen van entreebewijzen. Graag tot ziens!

Het activiteitenprogramma is verkrijgbaar bij de bibliotheek of kijk op www.obvw.nl

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top