Skip to content

Oostdorp FrightNight 2015

3 september 20152 minute read

Wassenaar – De maand september is begonnen. De vakanties zijn voor de meeste mensen alweer voorbij en kinderen staan aan het begin van een nieuw schooljaar. Hoewel het nog steeds warm kan worden loopt ook de zomer op haar einde. De herfst ligt op de loer en de natuur laat zich met het verkleuren van de bomen van een van haar mooiste kanten zien. Prachtige herfstkleuren staan ons te wachten.

Met het naderen van de herfst gaat het ook weer kriebelen bij de Halloween liefhebbers. Evenals afgelopen jaren organiseert buurtvereniging O&O ook dit jaar weer een Halloweenevenement: ‘Oostdorp FrightNight 2015’, en wel op vrijdag 30 oktober. De organisatie is in het voorjaar begonnen met voorbereidingen, zoals het bedenken van nieuwe ideeën en het bestellen of zelf in elkaar knutselen van materiaal.

Ook dit jaar gaan we ons best doen om er, samen met de bewoners van de wijk Oostdorp, een onvergetelijke en vooral ‘spooky’ avond van te maken. In tegenstelling tot afgelopen jaren starten om 18:30 alleen de jongste deelnemers (tot 10 jaar) voor hun Trick or Treat tocht. De oudere kinderen, vanaf 10 jaar, gaan vanaf 19:30 van start.

Rond de tweede week van oktober beginnen we met de verkoop van de polsbandjes, die de deelnemertjes op 30 oktober moeten dragen om mee te kunnen doen.
De polsbandjes zijn voor 1 euro per stuk te koop bij Silvia’s Feestwinkel, Oostdorperweg 18.

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes rond Oostdorp FrightNight, foto’s van afgelopen jaren wil terugkijken of tips- en ideeën wilt opdoen, neem dan een kijkje op onze facebookpagina: ‘Vrienden van Oostdorp Frightnight.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top