Skip to content

4e rolstoeldriedaagse dag 3

4 september 201534 second read

Wassenaar – Alweer de laatste dag van dit evenement, het weer heeft gelukkig meegezeten. Deze dag stond in het teken van Duinrell.

Na afloop kregen alle deelnemers een medaille en een mooie zonnebloem. En werd de rolstoeldriedaagse afgesloten met een heerlijke BBQ, deze werd muzikaal begeleidt door Carel Caminada op SWZ Sophieke en Duo Les Autres in SWZ Willibrord.

Er hebben ruim 150 vrijwilligers meegeholpen, als verkeersregelaar, bij de stempelposten en de deelnemers begeleidt in hun rolstoel. Onze dank gaat dan ook naar al deze vrijwilligers en medewerkers die dit evenement weer succesvol hebben gemaakt.

Ook de sponsoren willen we enorm bedanken voor hun giften en hun ondersteuning, zonder hen kunnen we dit niet realiseren.

Tags

RolstoeldriedaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top