Skip to content

Vitaliteitstrainingen voor de maand september

6 september 20152 minute read

Wassenaar – Wanneer je synoniemen voor het woord vitaal opzoekt krijg je : energiek, gezond, levendig, levenskrachtig, cruciaal en van levensbelang. Onze vitale organen zijn organen van levensbelang. Vitaliteit heeft dus alles te maken met je levend voelen, vitaal. Je bent positief, levenslustig, energiek in beweging.

Je kunt je voorstellen dat mensen, die voldoende bewegen, sociaal actief zijn, gezond vitaal voedsel tot zich nemen en een positieve levensinstelling hebben, overwegend vitaal zijn. Ook al gebeuren er vervelende dingen in hun leven ze beschikken vaak over een geestelijke vitaliteit, die bestand is tegen deze uitdagingen. Wanneer je je vitaal voelt ben je ook meer creatief, innovatief, flexibel en oplossingsgericht. Omdat je goed voor jezelf zorgt ga je ook beter zorgen voor de wereld om je heen.

Hoe komt het dan dat er nog zoveel mensen zijn die, ook al weten ze dat ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, gezonder kunnen eten, meer zouden mogen bewegen, meer rust en ontspanning voor zichzelf mogen nemen, aardiger voor zichzelf mogen zijn, toch essentiële stappen niet maken.

Op (nog) onbewust niveau blokkeren we onszelf te bewegen naar een vitaler en gezonder leven. Deze blokkades en weerstanden staan in de weg om meer geluk te creëren en meer onze uiteindelijke passies en talenten te kunnen leven.

Deze blokkades kunnen oude negatieve ervaringen of geloofsovertuigingen zijn, die nog steeds ons leven bepalen.

Durf jij het avontuur aan om te gaan ontdekken wat deze weerstanden zijn? En leer meteen vanuit de laatste wetenschappelijke inzichten hoe jouw gezonder en vitaler leven eruit kan komen te zien.

Iedere intentie naar een gezonder leven is een eerste stap naar verandering. 27 en 28 september beginnen er weer twee nieuwe trainingen.

Meld je aan op www.vitaliteitstrainingen.nl Een training over gezondheid en vitaliteit, die de diepte in gaat .

Tags

TrainingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top