Skip to content

Survivalweekend bij Van Woesik

7 september 201557 second read

Wassenaar – Alle kinderen van Scouting Van Woesik gaan komend weekend genieten van een geweldig avontuur. Op zaterdag met je team een vlot bouwen en daarna varen we met vlotten en kano’s naar Crazy Island. Na afloop ga je eten maken op een eigen vuurtje. ’s Avonds maken we met elkaar een groot kampvuur en we zingen het Van Woesik lied en drinken warme chocolade. Dan gaan we slapen in een tent.

De volgende ochtend maken we een heerlijk gezamenlijk ontbijt, want van de gezonde buitenlucht krijg je wel trek. Dan gaan we hindernissen bouwen over het water. En als die klaar zijn, gaan alle teams de hindernissen doen. Kortom heel veel avontuur en vooral ook veel gezelligheid voor kinderen van 5 tot 16 jaar.

Heb je interesse in scouting en wil je lid worden, dan kun je natuurlijk ook meedoen met het survivalweekend. Ben je al 16 jaar of ouder, doe dan mee als leiding om een groepje jonge kinderen te begeleiden.

Meer informatie over Scouting Van Woesik kunt u vinden op www.vanwoesik.com of bij leo.bellekom@ziggo.nl, 06-43265500. U vindt ons scoutinggebouw aan de van Duivenvoordelaan 560.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top