Skip to content

WVK-kamp sprong er weer uit!

7 september 20152 minute read

Wassenaar – De kinderen die vlak voor het einde van de zomervakantie terug kwamen van kamp beleefde het avontuur van het mooie boek van Tonke Dragt: De Zevensprong. De scholen zijn net weer begonnen, maar de kinderen van de Wassenaarse Vakantiekampen zitten met hun hoofden nog bij hun heldendaden van het afgelopen kamp.

De kinderen hebben samen met Frans van der Steg en Geert-Jan de schat gered uit de klauwen van de boze oom, Graaf Griezenstijn. Zo hebben ze uiteindelijk het mysterie van de Zevensprong op kunnen lossen. Dat was best spannend want dat lukte pas op de laatste dag van het kamp. Hier valt, zoals u begrijpt, nog heel wat over na te praten.

Reünie
Daarom organiseren wij in de herfstvakantie een reünie. We kijken de kampfilm, praten over de avonturen en eten en drinken wat lekkers. Iedereen die mee geweest is, maar ook iedereen die misschien volgend jaar mee zou willen, of benieuwd is en wilt komen kijken is van harte welkom. Nadere data volgt. Kijk ook naar de ervaringen van dit jaar op de webblog vakantiekampen.tk daar lees je binnenkort de datum. Het WVK-team ziet jullie graag bij de reünie!

Volgend jaar mee?
Wilt u uw kind al opgeven voor het kamp van 2016? Dat kan! Mail naar wvk.info@gmail.com. We gaan in 2016 van 6 t/m 13 augustus. Geef je uw kind op voor het einde van 2015? Dan mag je mee voor de prijs van dit jaar (109,- i.p.v. 112,50).

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top