Skip to content

Zaterdag 19 september Wassenaarse Vrijwilligersmarkt

7 september 20152 minute read

Wassenaar – Wassenaarse maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties laten op 19 september op feestelijke wijze zien wat zij allemaal te bieden hebben. En hoe waardevol hun bijdrage is voor de Wassenaarse samenleving of het goede doel dat zij vertegenwoordigen.

In informatie stands, maar ook via optredens, demonstraties en uitvoeringen tonen zij wat Wassenaar zo’n bijzondere gemeente maakt om in te wonen: De vele vrijwilligersorganisaties die zich hier inzetten voor dingen die het leven van ons allemaal verrijken! Zij maken het interessanter, zorgzamer, gezonder en veiliger en dus LEUKER. Maar ook bekommeren zij zich om het welzijn van mens en dier buiten onze grenzen, of om natuurbehoud of bijv. een eerlijker verdeling van welvaart in de wereld. Hun inspanningen zorgen voor samenhang en saamhorigheid. En zij zouden hun werk niet kunnen doen zonder de duizenden Wassenaarse vrijwilligers, die zich jaar in jaar uit enthousiast en met plezier inzetten voor het doel dat zij vertegenwoordigen. Van Rolstoelvierdaagse tot Koningsdag, van EHBO post tot maaltijdbezorger, van gehandicaptenzorg tot Dierenambulance, van collectant tot Wereldwinkel, van sportcoach tot bestuurslid, van bibliotheekvrijwilliger tot strandwacht: Vrijwilligers maken het verschil! Kom naar de Wassenaarse Vrijwilligersmarkt en ontdek de vrijwilliger in jezelf. Je maakt bovendien kans op mooie culturele prijzen. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer informatie. Bij slecht weer verplaatst het evenement zich naar Theater de Warenar.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top