Skip to content

Donderdag 24 september: Millenniumavond Wassenaar

8 september 201551 second read

Wassenaar – De Millennium Stuurgroep Wassenaar organiseert in samenwerking met De Wassenaarse Krant en Prof. Dr. Joop Schoonman een Millenniumavond. In 2007 werd gezegd dat de Millenniumgemeente Wassenaar halverwege was, maar hoe gaat het nu met de doelen? Zijn de doelstellingen gehaald? Wat is er gebeurd en kunnen we nog verwachten?

Er komen zeer bijzondere gastsprekers: google ze maar eens: Maurice Tax, Joop Schoonman en Angele Reinders. Dat wilt u werkelijk niet missen! Graag krijgen wij een berichtje als u wilt komen in verband met de catering. De avond is voor u helemaal gratis!

Deze Millenniumavond zetten we Millenniumdoel 7 (meer mensen in een duurzaam leefmilieu) centraal. Duurzaamheid, milieu, schoon drinkwater en duurzame energie, zoals zonne- en windenergie onder andere in de gebouwde omgeving en dergelijke. Wat kunnen wij, Wassenaarders, bijdragen om dit doel te bereiken?

Deze Millenniumavond vindt plaats in Raadhuis De Paauw. Wilt u meer informatie of u aanmelden? Neem dan contact op met de redactie van deze krant via redactie@dewassenaarsekrant.nl

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top