Skip to content

Puur Natuurmarkt

8 september 201535 second read

Wassenaar – Na een enkel regenbuitje in de ochtend klaarde het weer afgelopen zaterdag tijdens de Puur Natuur Markt mooi op. Er was een Jeu de Boules- baan aangelegd op het plein bij de van Hogendorpstraat, waar je met de Wassenaarse Petanque Club een partijtje mee kon doen.

Muzikant Peer zorgde voor de Franse sfeer. Er stonden vele kramen tot aan de Langstraat opgesteld. Van Mezze-hapjes, Wassenaarse honing, biologische groentes tot pies, gemaakt van producten van de Veluwe. Je kon uitleg krijgen over allerlei soorten thee en koffie bij Choconoot en Groeneveld liet sapjes proeven van groentes en vruchten die ter plekke bereid werden. Firma J. van de Dool leverde het zand voor de Jeu de Boules- baan.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top