Skip to content

Nieuwe gemeentesecretaris voor gemeente Wassenaar

10 september 201544 second read

Wassenaar – Op 1 november aanstaande start Hélène Oppatja als gemeentesecretaris bij de gemeente Wassenaar. Tegelijkertijd wordt zij benoemd als lid van de concerndirectie van Werkorganisatie Duivenvoorde, de gezamenlijke ambtelijke organisatie van de gemeentes Voorschoten en Wassenaar. Zij volgt in deze functie Wilma Atsma op die per 1 augustus naar Bloemendaal is gegaan.

Hélène Oppatja was van 2006 tot 2010 en van januari 2014 tot september 2015 raadslid in Alphen aan den Rijn. In de tussenliggende periode, van 2011 tot 2014, was zij daar wethouder Werk, inkomen, wonen en cultuur. De afgelopen periode heeft zij gewerkt voor de Programmaraad, het samenwerkingsverband van VNG, UWV, Cedris en Divosa, als programmanager ketensamenwerking arbeidsmarktregio’s. Voordat zij wethouder werd was zij zelfstandig ondernemer.

We zijn blij met de komst van Hélène Oppatja. Zij is met haar gevarieerde werk- en bestuurlijke ervaring zonder meer een aanwinst voor de gemeente Wassenaar en de werkorganisatie.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top