Skip to content

Belinda Kinnaer te gast in Kakafonie bij Midvliet FM

11 september 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 13 september om 12:30 uur is Belinda Kinnaer te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Belinda Kinnaer heeft een nieuwe single: ‘Dit is het moment’. Belinda Kinnaer is een zangeres met een unieke stem en feelgood repertoire. Op zaterdag 13 december 2014 mocht Belinda haar debuutsingle ‘If tomorrow never comes’ presenteren op het MegaPiratenFestijn in het Gelredome.

‘Dit is het moment’ is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten: eigenzinnig Nederlands met popinvloeden en diepgang.

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met Lukassen Produkties en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan ‘If tomorrow never comes’ en de nieuwe single ‘Dit is het moment’, beide opgenomen in de Rooftop Studios te Holten.

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. Van 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich jarenlang tot één van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan twintig jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solocarrière. Officiële website: www.belindakinnaer.com.

Op zondag 13 september om 12:30 uur kun je nader kennismaken met Belinda Kinnaer en natuurlijk hoor je haar muziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top