Skip to content

Muziektheatergroep MIYO geeft musicalproefles voor tieners

11 september 20152 minute read

Wassenaar – Maandag 21 en donderdag 24 september geeft muziektheatergroep Make It Your Own musicalproeflessen voor hun nieuw te starten tienergroep voor jongeren van 10 tot 16 jaar. Tijdens de twee uur durende proeflessen zullen de tieners kennis maken met zang, spel en dans, de drie disciplines waarin MIYO specialiseert. De sessies starten beide dagen om 16 uur.

Leden van de tienergroep zullen wekelijks les krijgen in een combinatie van de verschillende disciplines waarbij variëteit en het individu centraal staan. Ieder kind krijgt de kans uit te blinken in de discipline die hij of zij het beste beheerst maar ook om zich te ontwikkelen in de andere disciplines onder begeleiding van een team van kundige docenten. De mogelijkheid tot optreden bestaat uit samenwerking met de volwassenengroep van de muziektheatergroep. De tienergroep zal voorlopig meewerken aan concerten en korte projecten maar na voldoende ontwikkeling ook als losse groep optreden.

Make It Your Own is een jonge muziektheatergroep die theaterprojecten doet in de breedste zin van het woord. De meest recente projecten van de groep zijn onder andere handpoppentheater optredens voor jonge kinderen, concerten met musicalnummers en een avondvullende familie musical. De komende kerstperiode zal de groep hun jaarlijkse ronde doen langs bejaardentehuizen in de brede regio van Den haag en Wassenaar voor een reeks kerstconcerten.

Geef je nu op voor de musicalproefles door middel van muziektheater.miyo@gmail.com of 0624747155

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top