Skip to content

Antiek- en curiosamarkt in de Messiaskerk

13 september 20152 minute read

Wassenaar – Geïnteresseerd in antiek, curiosa en brocante, op zoek naar mooie koopjes of gewoon zin in een gezellige dag winkelen: de Messiaskerk Bazaar op zaterdag 3 oktober, Zijllaan 57 in Wassenaar, biedt het allemaal. U kunt tussen 10.00 en 16.00 uur de marktkramen binnen en buiten de Messiaskerk afstruinen naar iets van uw gading.

De Bazaar biedt een grote selectie van zeer uiteenlopende tweedehands spullen: van boeken tot kleding en van speelgoed tot servies- en glaswerk. Daarnaast kunt u meedoen aan de loterij, wijnproeven of genieten van één van de vele versnaperingen (oliebollen, vis, etc.).
De meest bijzondere ingebrachte items worden op vrijdagavond 2 oktober geveild. Deze veiling start om 19.30 uur en vindt ook plaats in de Messiaskerk. De stukken die geveild worden, kunt u voorafgaand aan de veiling tussen 18.30 – 19.30 uur bekijken.

Inleverdagen
Om de marktkramen te vullen, organiseert de Messiaskerk inleverdagen waarvoor uw bijdrage zeer welkom is. Het gaat om uiteenlopende spullen zoals: boeken, (kinder)kleding, cd’s, zilverwerk, glaswerk, huishoudelijke artikelen, vazen, serviezen (of onderdelen daarvan), speelgoed, puzzels, klein meubilair, schilderijen, elektra, etc., etc. Graag ontvangen wij alleen goed bruikbare spullen die compleet, schoon en heel zijn. Daarnaast wordt groot meubilair zoals kasten, tafels, bedden, banken, fietsen en ski’s geweigerd.

Heeft u nog goed bruikbare spullen liggen die u niet meer gebruikt? Geef ze dan een tweede leven en lever ze in voor de Bazaar. Van dinsdag 29 september t/m donderdag 1 oktober 2015 kunt u uw bijdragen tussen 19.00 – 20.30 uur afgeven in de Messiaskerk, Zijllaan 57 te Wassenaar.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top