Skip to content

Kasteel Duivenvoorde als Toptrouwlocatie

14 september 20153 minute read

Wassenaar – Hebben jullie trouwplannen? En zijn jullie op zoek naar een romantische en stijlvolle locatie in de regio Leiden – Den Haag voor jullie huwelijksreportage, de voltrekking van jullie burgerlijk huwelijk of zelfs het vieren van jullie hele huwelijksdag? Kom dan op zondag 27 september tijdens de Open Toptrouwlocatie Route vrijblijvend een kijkje nemen op Duivenvoorde en laat u verrassen door het sprookjesachtige landgoed en kasteel.

De mooiste dag van jullie leven
Duivenvoorde is een van de oudste kastelen van Zuid-Holland en vormt een uniek ensemble van kasteel, park en landgoed. Door deze historische ambiance en de prachtige ligging is Duivenvoorde een uitstekende locatiekeuze voor de mooiste dag van jullie leven. De stijlvolle Marotzaal met de prachtige portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde, is een unieke omgeving die jullie huwelijk een bijzonder karakter zal geven. Trouwen in de open lucht is uiteraard ook mogelijk: op het adellijk landgoed geeft u elkaar in een romantische en intieme opstelling en met het schitterende kasteel op de achtergrond het jawoord.

Voor alle mogelijkheden kunt u tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 27 september de hele dag vrijblijvend en zonder afspraak het historische kasteel en landgoed in huwelijksopstelling bewonderen. Laat u informeren over alle mogelijkheden, maak een wandeling door het romantische kasteelpark, geniet van exclusieve heerlijkheden door MuseumCatering en proef de sfeer van het authentieke en karaktervolle Duivenvoorde: een verborgen parel midden in de Randstad.

Open Toptrouwlocatie Route & win uw perfecte huwelijksdag!
De Open Toptrouwlocatie Route is een initiatief van Toptrouwlocaties en vindt landelijk en meerdere keren per jaar plaats. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak bij meer dan 350 locaties, waaronder Kasteel Duivenvoorde, een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Meer informatie vindt u op www.opentoptrouwlocatieroute.nl.

Bent u na uw bezoek aan Duivenvoorde, of een andere locatie, ervan overtuigd dat u uw droomlocatie heeft gevonden? Geef deze dan door op de website van Open Toptrouwlocatie Route en ontvang een gratis Rituals pakket. Daarnaast maakt u kans op mooie prijzen én kunt u uw ideale huwelijksdag t.w.v. €10.000,- winnen!

Bezoek & informatie
Kasteel Duivenvoorde is op zondag 27 september open van 11:00 tot 17:00 uur. Aanmelden kan via de website (www.opentoptrouwlocatieroute.nl) maar is niet verplicht. Parkeren is gratis. Ook met de fiets of het openbaar vervoer (lijn 45 en 46, halte ‘Kniplaan’) is het kasteel goed te bezoeken.

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

T: 071-5623784
E: sales@kasteelduivenvoorde.nl
W: www.kasteelduivenvoorde.nl

Tags

DuivenvoordeVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top