Skip to content

Doe jij mee met de Sunday skate selfie?

15 september 20152 minute read

Wassenaar – De Sunday Selfie Skate is een zogenaamde “vrije tocht”. Dit betekent dat je de route zelfstandig aflegt. Er is geen begeleiding. Deelname is geheel op eigen risico. Deelnemers in de leeftijd van 11 jaar en ouder achten wij in staat de tocht individueel af te leggen. Deelnemers die jonger zijn adviseren wij onder begeleiding van ouder/verzorger mee te doen. Ouders verzorgers mogen met skates of fiets hun kind begeleiden.

Op de route zijn bepaalde punten waar je een selfie moet maken. Deze stuur je door naar Talentum via Whatsapp of Facebook. Als je op alle punten een selfie hebt gemaakt dan krijg je een gratis ijsje bij café restaurant De Tender. De leukste, origineelste en gekste selfies komen in De Wassenaarse Krant.

Als je een longboard, skeelers, skateboard, step rollerskates, space scooter of waveboard hebt mag je meedoen. Met een gemotoriseerde variant hierop mag je niet meedoen. Er is geen gezamenlijke start(tijd). Onder het motto “vrijheid is blijheid” kun je van start gaan tussen 13:00 – 15:00 uur. Om 17:00 uur sluiten we de activiteit af en moet je terug zijn. Het start punt is café de Tender. De route is 5 km lang. Zien we jou ook op zondag 27 september?

Kun je nog niet goed skaten? Doe dan mee met een gratis skate les. Voor meer informatie kijk op www.talentumwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top