Skip to content

Waterpoloseizoen van start!

15 september 20152 minute read

Wassenaar – Dit weekend zijn de eerste waterpolowedstrijden weer gespeeld. Zo ging dames 1 richting Zoetermeer waar zij speelden tegen WZC, elk seizoen een geduchte tegenstander. Nadat er op vrijdagavond een 2 uur durende gasttraining was gegeven waren de dames vol goede moed vertrokken.

Al vrij snel in het eerste partje is het Silvia Remmerswaal die de bal achter de keepster krijgt, 0-1. WZC liet het hier helaas niet bij zitten en maakte de 1-1. Daarna ging het lange tijd gelijk op. De dames van WZK wisten elkaar goed te vinden en de training van vrijdag wierp regelmatig zijn vruchten af. Nadat Silvia wederom wist te scoren, werd WZC wat feller in het water. WZK ging hier niet in mee en wist veel kansen te creëren. Helaas lukte het niet altijd deze ook te benutten. Het is WZC dat de 2-2 weet te maken. Het derde partje gaat geheel gelijk op. In het vierde partje is het Silvia die weer van zich laat horen, 2-3. WZC weet dan snel de 3-3 en de 4-3 te maken. Inge Conradi weet uit een man-meer-situatie nog de 4-4 te maken, maar WZC gaat er uiteindelijk met de winst vandoor. Het was een spannende wedstrijd die een goede start betekende van het seizoen.

Wil je een keer meetrainen met de dames of meisjes? Kom dan een kijkje nemen op de training van dinsdag of vrijdag. Zie onze website voor meer informatie, www.wzk-waterpolo.nl.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top