Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 38 2015

15 september 20152 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 19 september kun je van 11-15 uur op het parkeerterrein van Theater Warenar/Kerkstraat kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties uit Wassenaar. Zij informeren je op feestelijke wijze over hun activiteiten. Er zijn informatie stands, demonstraties, uitvoeringen en optredens. Bezoekers kunnen deelnemen aan de loterij met mooie culturele prijzen. Weer of geen weer, de markt gaat door. Bij slecht weer verplaatst het evenement zich naar de Warenar. Er is een pendelbus vanaf de kop van de Langstraat en vanaf het Sterrenbad die bezoekers van en naar de Vrijwilligersmarkt brengt. Kom je ook? Ontdek de vrijwilliger die in jou schuilt.

Heb je geen tijd aanstaande zaterdag? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je altijd zo’n 100 vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Ga langs en informeer naar de mogelijkheden, zoals bijv.:
* Natuurwerkers Lentevreugd (vacaturecode D 015): Ben je graag in teamverband buiten bezig in de natuur? Staatsbosbeheer zoekt vrijwilligers die willen helpen om het Wassenaarse Lentevreugd te onderhouden.
* Assistent Zweminstructeur WZK (vacaturecode E 38): Vind je het belangrijk dat jonge kinderen goed leren zwemmen? Assisteer bij de zwemlessen voor kinderen van 4 tot 12 jaar op maandag van 17-19 uur.
* Marketingvrijwilliger Kasteel Duivenvoorde (vacaturecode H 054): Welke marketeer wil helpen Kasteel Duivenvoorde in stand te houden? De kosten voor het onderhoud van dit mooie landgoed worden gefinancierd via inkomsten uit bijv. trouwerijen, partijen, vergaderingen en sponsering. Kun jij helpen de inkomsten te vergroten?

Meer weten over deze of een andere vacature in het Wassenaarse vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2 (of de informatiestand op de Vrijwilligersmarkt 19 september, zie hierboven), bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top