Skip to content

Warmte en schoonheid van de herfst

16 september 201545 second read

Wassenaar – Themadag in samenwerking met het Diamanttheater. De zomer maakt plaats voor de herfst. De natuur die in het voorjaar en in de zomer haar krachten met ons deelde, trekt zich langzaamaan terug.

Wandel mee, beleef de wisseling van het seizoen en geef je over aan de cadans van de natuur. Kleurige herfstwandeling met natuurgids vol aandacht voor de kleuren en geuren van dit mooie seizoen. Daarna leg je de kleuren vast in een schilderij of kleurencollage onder het genot van warme chocolademelk en herfstpasteitje. Afsluitend een bijzondere herfstexpressie.

Wanneer: Zaterdag 26 september

Waar: Landgoed Clingendael / Theehuis IJgenweis
Hoofdingang Wassenaarseweg

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur
Kosten: 25 euro

Onderdeel van een reeks van themadagen die All Things Nice organiseert bij de verandering van de seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kwaliteit en waarde. Ervaar de variatie in en kracht van de natuur.

Voor meer informatie en aanmelding: www.allthingsnice.nl en www.diamanttheater.nl
tel. 06-26668727 of 070-3004810

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top