Ga naar hoofdinhoud

Ernstig ongeval op de N14 gisteravond

17 september 201552 second read

Wassenaar – Op de N14 heeft woensdagavond rond tien over half zeven een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Twee personen raakten hierbij gewond.

Het ongeval vond plaats op de verbindingsweg van de N14 naar de N44. De bestuurder van de auto die vanuit Scheveningen naar de N44 reed is nog door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. De auto kwam over de middenberm op de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer terecht. Een tegenligger kon niet meer ontwijken en reed hard de rechter zijkant van de auto aan. Vrij snel werden de brandweer, politie en ambulances opgeroepen. Vanwege ernstig letsel van 1 inzittende werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

De twee bestuurders konden zelfstandig uit de 2 auto’s stappen. Een bijrijder, deze was ernstig gewond, moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA kwam ter plaatse om de sporen vast te leggen en te onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De verbindingsweg tussen de N14 en de N44 is enkele uren afgesloten geweest.

Tags

N14OngevalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top