Skip to content

Meer kans op werk voor jongeren

20 september 201559 second read

Wassenaar – Voor jongeren in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar die al een tijd op zoek zijn naar werk, start binnenkort het traject ‘Route aan de Slag’. Route aan de Slag is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar met een opleiding tot en met MBO 4, die in een van de drie gemeentes wonen én geen uitkering en werk hebben. Met dit gratis traject krijgen zij begeleiding en training op het gebied van sollicitatie-, presentatie- en netwerkvaardigheden. Op 1 oktober 2015 is er een voorlichtingsbijeenkomst.

Meer kans op werk
Route aan de Slag geeft deelnemers handvatten om actief en vol vertrouwen op pad te gaan. In maximaal 12 à 16 wekelijkse bijeenkomsten trainen zij presentatie-, sollicitatie- en netwerkvaardigheden. Elke week heeft een ander onderwerp, zoals pitchen, schrijven van een sollicitatiebrief, netwerken en LinkedIn. Ook bezoeken de jongeren bedrijven. De groep komt elke week bij elkaar in de jongerenlocatie aan de Dobbelaan in Leidschendam.

Voorlichtingsbijeenkomst
Kom je in aanmerking voor deze training en wil je meer weten, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op 1 oktober van 15.00 tot 16.30 uur op het Werkplein Corbulo in Voorburg. Je bent daar van harte welkom om kennis te maken met Route aan de Slag.

Aanmelden kan via www.lv.nl/routeaandeslag. Voor meer informatie bel met 14 070.

Tags

GemeenteJongerenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top