Skip to content

IVN wandeling in De Horsten

22 september 201532 second read

Wassenaar – Op zondag 27 september organiseert IVN een natuurwandeling over Koninklijk landgoed De Horsten in Wassenaar.

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan is het interessant om eens naar vruchten en zaden te kijken. Maar bomen, planten, paddenstoelen en vogels blijven ook de moeite waard om te ontdekken. Verzamelen op de parkeerplaats bij de hoofdingang om 10 uur aan de Papeweg in Wassenaar. Toegang voor De Horsten is 1 Euro.

De wandeling duurt 1½ tot 2 uur, is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden hoeft niet. Verdere inlichtingen bij het IVN Den Haag Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook onze website: www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top