Skip to content

Tien jaar Hospice Wassenaar bij SKW

22 september 201543 second read

Wassenaar – De heer Gabrie Lansbergen, voorzitter van Hospice Wassenaar, zal op maandag 5 oktober op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) samen met vrijwilliger Wil de Looze terugblikken op tien jaar palliatieve terminale zorg in Hospice Wassenaar.

Na de verhuizing naar de Kerkstraat in 2014 was het nodig om een nieuwe film te maken. Deze nieuwe film, met als titel Dagen van Leven is nu klaar en zal getoond worden. Deze film geeft een helder beeld van wat verwacht kan worden van een verblijf in het hospice waar, anders dan misschien gedacht, het ‘leven’ centraal staat. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 5 oktober van harte welkom.

Tags

HospiceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top