Skip to content

Zorgboerderij Oliehoek organiseert collecte Fonds verstandelijk gehandicapten

23 september 201539 second read

Wassenaar – Op maandag 28 september start Fonds verstandelijk gehandicapten met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht en financiële steun voor de positie van mensen met een verstandelijke beperking. Het fonds financiert projecten die hun leven veraangenamen en hun wereld vergroten. Dit jaar zal vanuit Zorgboerderij Oliehoek deze collecte georganiseerd worden, waarbij een deel van de opbrengsten ten gunste zal zijn voor de cliënten van de zorgboerderij.

Dit maakt het fonds mogelijk:
Het fonds helpt met aangepaste materialen voor gemeenschappelijke woonruimten, maneges, zorgboerderijen en speeltuinen in de buurt, aangepaste speelmaterialen voor kinderen met een beperking of een aangepaste schoolreis. Ook gaat er geld naar groepsactiviteiten, zodat mensen kunnen zwemmen, fietsen, een computercursus volgen, hun theatertalenten ontwikkelen of een muziekfestival bezoeken.

Voor meer informatie zie www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/collecte

Tags

OliehoekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top