Skip to content

Sprookjes op Duivenvoorde in herfstvakantie

24 september 20152 minute read

Wassenaar – Deze herfstvakantie is er, voor jong en oud, weer genoeg te doen op Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Nieuw dit jaar is een interactieve voorstelling vol theater en muziek voor het hele gezin op woensdagmorgen 21 oktober. Het thema van de familievoorstelling? Sprookjes!

Een sprookje om een sprookje
Je kunt wel een prinses zijn, maar zonder sprookje blijk je er echt niet bij te horen als je terecht komt in een Sprookjesboek. Probeer er dan maar weer eens uit te stappen, vooral als niemand minder dan Roodkapje je het verleidelijke aanbod doet om ‘gewoon’ een sprookje voor je te gaan zoeken. Dan zeg je toch gretig ’ja’!

Kent u ze nog: Sneeuwwitje, Het dappere kleermakertje, De rode schoentjes? Tal van bekende en minder bekende sprookjes passeren in de familievoorstelling ‘Een sprookje om een sprookje’ de revue tijdens de zoektocht van Prinsesje Zeventje naar haar ‘roots’, haar éigen sprookje. Kortom, een voorstelling waar muziek, beeld en taal als vanzelf samenvallen en garant staan voor een voor ieder toegankelijk, mooi en grappig concertverhaal.

Herfstvakantie op Duivenvoorde
Kinderen hoeven zich tijdens deze herfstvakantie dus niet te vervelen. De muzikale familievoorstelling ‘Een sprookje om een sprookje’ voor 6 jaar en ouder op Kasteel Duivenvoorde wordt georganiseerd door Stichting Plenty Powerful. De interactieve voorstelling nodigt zowel kinderen als volwassenen uit om mee te denken en doen.

De herfstvakantieweek is de laatste week dit jaar dat Kasteel Duivenvoorde open is voor het publiek, én dat de tentoonstelling ‘Adellijke familieportretten op Duivenvoorde’ nog te bezoeken is. Het kasteel kan daarna alleen nog bezocht worden tijdens de Kaarslichtrondleidingen (29 en 30 oktober) en Duivenvoorde in Kerstsfeer (12 en 13 december). Volgend jaar opent het kasteel weer in april. Landschapspark Duivenvoorde blijft wel het hele jaar open voor publiek. Naast de theatervoorstelling worden er in de herfstvakantie ook nog extra gezinsrondleidingen aangeboden op Duivenvoorde. Voor meer informatie hierover kijkt u op onze website.

Bezoek & informatie
De familievoorstelling vindt plaats op woensdag 21 oktober op Kasteel Duivenvoorde. De voorstelling begint om 10:30 uur en duurt ongeveer 50 minuten. Kaartjes koopt u vooraf in onze webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl, of ter plekke aan de deur (maar let op: vol = vol). De kaartjes kosten voor kinderen t/m 16 jaar € 7,50 en voor volwassenen € 10,-.

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

T: 071-5613752
E: activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl
W: www.kasteelduivenvoorde.nl

Tags

DuivenvoordeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top