Ga naar hoofdinhoud

Badmintonclub Wassenaar start nieuw competitieseizoen

28 september 20152 minute read

Wassenaar – Zaterdag 26 september heeft Badmintonclub Wassenaar de eerste thuiswedstrijden gespeeld, dit jaar met maar liefst vijf teams. De teams, gesponsord door Wassenaarders.nl en Florein Zorg, zijn vorige week al gestart met de eerste reeks uitwedstrijden. Team 1 en 4 wisten niet te winnen, team 3 en 2 speelden gelijk en team 5 wint met 8-0.

Ook afgelopen weekend weer wisselende uitslagen. Team 2, 3 en 4 verliezen nipt met 3-5. Team 5 met 2-6 en team 1 wint met 6-2. Marco van Leeuwen en Lawrence Panhuyzen beten de spits af met de herendubbel. Nadat zij wat op gang gekomen waren wonnen zij deze partij in drie sets. De dames Akkemay van Leeuwen en Eveline Spring in ’t Veld hadden het in hun partij wat lastig, maar wonnen deze toch. De herensingels van Marco en Lawrence waren pittig. Beide heren mochten aanpoten maar winnen voortreffelijk. Mandy Akerboom, na een aantal jaren weer terug bij onze club, en Eveline spelen beide de damessingle. Mandy speelt een mooie partij, heeft het even moeilijk maar wint uiteindelijk. Helaas moest Eveline haar partij gewonnen geven aan de tegenstander. De mixpartij van Marco en Mandy is een winstpunt voor BCW. Lawrence en Akkemay spelen een leuke partij, maar moeten deze gewonnen geven. Het team is klaar voor de volgende wedstrijd in Sassenheim. Team 2, 3, 4 en 5 spelen komend weekend ook uit. De uit- en verslagen van de andere teams zijn te vinden op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonBCWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top