Skip to content

Jong S.V. Wassenaar pakt weer 3 punten

28 september 201543 second read

Wassenaar – Het team van trainers Herman Kooijenga en Nico Buijs pakten afgelopen zaterdag voor de derde keer op rij drie punten. Dit keer was SV Oosterheem het slachtoffer van de dadendrang van het door Frans Bosmans/Alarma33 gesponsorde team.

De Kerkehouters namen 1 minuut voor rust de leiding via een penalty van James Dhanai, Na rust vergrootten Nico Mavrocordatos en Mike van Hemert de voorsprong, waarna Oosterheem de eer 1 minuut voor tijd redde. Eindstand 3-1.

Opstelling: Dennis Harteveld, Etienne Bastein, Ricardo Over, Rutger Ruigrok van de Werve, Nick Allmers, Roy Bentvelzen, James Dhanai (Erwin Kooijenga), Mark Pen, Nico Mavrocordatos, Mike van Hemert en Ted de Feiter.

Inmiddels staat sv Wassenaar op een gedeelde 3de plaats. As donderdag spelen de groen-witten tegen concurrent vv Leiden.

Stand kop ranglijst:
1, Haagse Hout 4-12 (18-7)
2. Blauw Zwart 4-10 (17-5)
3. vv Leiden 4-9 (16-7)
4. Roodenburg 4-9 (12-7)
5. sv Wassenaar 4-9 (15-11)

Tags

SV WassenaarVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top