Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar houden zicht op de titel

29 september 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SVW houden zicht op het kampioenschap in de 2de klasse. De laatste thuiswedstrijd van het jaar werd met 8-7 gewonnen van Blue Birds.

SVW had wat goed te maken tegen de gasten uit Delft. Uit werd er namelijk dik verloren door de mannen van coach Harvin Gumbs. En om de titelaspiraties levend te houden moesten de punten in Kerkehout blijven, iets waar tot het laatste punt voor gevochten moest worden. De bezoekers namen in de eerste inning de leiding en dus moest SVW in de achtervolging. De thuisploeg had in de eerste innings kansen om te scoren maar zelfs met alle honken bezet kreeg SVW niemand over de thuisplaat. Uiteindelijk lukte het in de 4de inning om een voorsprong te nemen maar Blue Birds sloeg in de daar opvolgende slagbeurt direct terug. In de 8ste inning keek SVW tegen een 5-7 achterstand aan en leken de titelkansen te slinken. Maar de wil om te winnen liet SVW niet in de steek. In de 9de inning was het spanning ten top, het winnende punt werd gescoord door 4-wijd met 3 honken bezet en 2 nullen.

Door deze overwinning blijft SVW koploper en zal alles beslist worden op 9 oktober als SVW op bezoek gaat bij Euro-Stars, dat ook nog steeds de titel kan pakken.

Werpcijfers:
Sherman Gario: 3x 3-slag 1x 4-wijd en 14 honkslagen tegen in 9 innings

Slaggemiddeldes:
Mikel Vogels: 1 uit 2
Curtis Duinkerk: 1 uit 2
Brain Mattson: 2 uit 2
Kelvi Martinez: 1 uit 3

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top